Αφοι Στεφάτου

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση

Ακροπόλεως 56 & Αρτάκης 1 | Νέα Σμύρνη

Τηλέφωνο

210.9713579 | 210.9717053

Φαξ

210.9717862

  • Αποστολή

Εταιρεία

Αξιοπιστία

Βασιζόμενοι σε αξίες όπως η υπευθυνότητα και η δημιουργικότητα καθιερώσαμε ένα αξιόπιστο όνομα στο χώρο των ακινήτων.

Εργονομία

Συνδυάζοντας την αρχιτεκτονική, τη μηχανολογία και τις ανάγκες σας, δίνοντας σημασία στις λεπτομέρειες και στη λειτουργικότητα, επιτυγχάνουμε την οικοδόμηση μιας κατοικίας “ζωντανής”, διαχρονικής, που θα την απολαμβάνετε για μια ζωή.

Τεχνογνωσία

Με μια μεγάλη παράδοση να μεταδίδεται από γενεά σε γενεά και δίνοντας βαρύτητα στο ανθρώπινο δυναμικό (αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, μηχανολόγους μηχανικούς, εργολάβους, σχεδιαστές), αναλαμβάνουμε έργα ιδιαίτερης σύνθεσης και δυσκολίας.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ
1958-70

Ο Σπύρος Στεφάτος πολιτικός μηχανικός και ο Κωνσταντίνος Στεφάτος εργολάβος οικοδομικών έργων, ξεκινούν την δραστηριοποίηση τους στο χώρο της κατασκευής κατοικιών και ιδρύουν την τεχνική εταιρεία Αφοί Στεφάτου.

1970-80

Η ραγδαία ανοικοδόμηση των αστικών κέντρων σε συνδυασμό με τη δημιουργία πελατειακής βάσης θέτουν τα θεμέλια για την μετέπειτα πορεία.

1980-00

Η δεύτερη γενεά μηχανικών εισέρχεται δραστήρια στην εταιρεία εκσυγχρονίζοντας τις υπηρεσίες και τον τρόπο λειτουργίας.

2000-10

Η συνεχής ανοδική πορεία της επιχείρησης επιβεβαιώνεται με Ρεκόρ στις πωλήσεις (22 πολυκατοικίες & πάνω από 100 διαμερίσματα ανά έτος).

2010-20 ΣΤΟΧΟΣ

  Η τρίτη γενεά στοχεύει στον περαιτέρω εκσυγχρονισμό της εταιρείας αξιοποιώντας την ψηφιακή τεχνολογία, ενσωματώνοντας σύγχρονες            μηχανολογικές εφαρμογές και περιβαλλοντική αντίληψη. Kαθιστώντας τη σύγχρονη κατοικία μοντέρνα & εργονομική – ένα χώρο που                θα απολαμβάνετε για μια ζωή.

                    Επιπλέον η εταιρεία επεκτείνεται επενδύοντας και σε άλλους συναφείς τομείς δραστηριότητας.